FRANCIS LANE STUDIO

Francis Lane Studio is a residence on Bruny Island, Tasmania, built during the writing of Discontinued Narratives of Migration.

It was designed by architect Drew Heath, a light box based on the scale of a shipping container. Movement and mobilities were implicit in the design while it responded to the bush location immersed in the site at Adventure Bay.

It is sometimes used as a residency for visiting international artists. Elizabeth Day is based mainly in Sydney, but she had to find a way to be in Tasmania and also out of it.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s